EHC vliegt naar de luchtshow

  10-07-2018

REPRESENTATIEVEN van de Electronics Hardware Corporation zijn deze maand in het Verenigd Koninkrijk om hun componenten te laten zien aan ruimtevaartkopers op de prestigieuze Farnborough International Air Show.

EHC was van plan hun bezoek - hun enige naar het Verenigd Koninkrijk dit jaar - als onderdeel van een jaarrond programma van beurzen in Canada en Las Vegas. De Farnborough Show loopt van 16 tot 22 juli.

Op de laatste datum in 2016 was de Farnborough International Air Show het grootste industriële evenement op de luchtvaartkalender.

Het biedt een grote kans om nieuwe vliegtuigen te demonstreren, en dit jaar kunnen afgevaardigden 14 vliegtuigen bekijken, waaronder de BAE Jetstream 31, de Beechcraft King Air 350i, de Boeing 727-2S27, Embraer KC-390 en de Scottish Aviation Bulldog - een reeks van commerciële, uitvoerende, verdedigings- en rotatievliegtuigen.

Het handelsevenement wordt gehouden naast een publieksevenement, waaronder vliegshows, tentoonstellingen en een reeks gezinsvriendelijke evenementen.

Dit jaar kunnen handelsafgevaardigden netwerken en luisteren naar keynote speeches in de lucht- en ruimtevaartindustrie - van de toekomst van techniek, cyberbeveiliging, de uitdagingen van de Brexit en de overweging van ruimtevaart.

EHC voegt zich bij meer dan 1500 exposanten verspreid over een aantal locaties en zal hun militaire niveaubesturingsknoppen uit hun EHC MS-serie en EHC NAS-greepbesturingsbereik presenteren.

De bedieningselementen bieden een uitstekende mechanische levensduur en zijn geschikt voor gebruik in vliegtuigtoepassingen, evenals voor een reeks andere toepassingen, dankzij hun hoge duurzaamheid. EHC produceert een volledige reeks verlichte, militaire en MS-serie knoppen.

Net als andere door Nexus geleverde productreeksen zijn ze verkrijgbaar in aangepaste opties, voor specifieke vereisten, en kunnen ze in verschillende grootten worden besteld.

EHC vervaardigt momenteel de grootste verscheidenheid aan bedieningsknoppen die wereldwijd beschikbaar zijn en onderhoudt niet alleen de militaire en luchtvaartindustrieën, maar ook markten zoals medische apparatuur, audio, broadcast, foodservice, landbouw, gazon en tuin en industrieel.

Britse en Europese componentkopers die dit jaar hun weg naar Farnborough niet vinden, kunnen al hun vereisten bespreken met Nexus, die de ervaring en expertise heeft om vanaf de tekentafel te werken om ervoor te zorgen dat componenten perfect geschikt zijn voor hun gebruik en omgeving.

EHC-producten die door Nexus worden geleverd, zijn hier te vinden - http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/Products/EHC - en volledige catalogi kunnen worden gedownload.

Neem nu contact op en ontdek hoe hun assortiment componenten aan uw behoeften kan voldoen.

Foto door Aman Bhargava op Unsplash